OVER HOP

 

Grand Café Het Oude Postkantoor in Bennekom wordt gerund door een tweetal enthousiaste ondernemers. Lisette van Dinteren en Joey Borgers. 

 

De passie voor de horeca is bij Lisette al ontstaan op 15-jarige leeftijd, toen zij begon met haar eerste baantje bij Grand Café Het Oude Postkantoor. 

 

Vervolgens schreef zij 15 jaar geleden op de Hotelschool in Wageningen al een ondernemersplan voor Grand Café Het Oude Postkantoor. Toen Lisette haar opleiding had afgerond is ze direct aan het werk gegaan. Na een aantal banen, voornamelijk in de horeca te hebben gehad voelde zij al snel dat het ondernemerschap echt bij haar zou passen. In 2013 is Lisette daarom gestart met haar ijssalon La Fontana wat inmiddels in Bennekom een hele gezellige ontmoetingsplek is geworden. 

 

De passie voor ondernemen is bij Joey via een geheel andere route ontstaan. Op 12 jarige leeftijd was hij samen met zijn broer Leon al pompoenen en kalebassen aan het verkopen langs de weg en natuurlijk op de kraam tijdens de Vlegeldag in Bennekom. 

 

Ook werkt Joey al sinds 2006 bij de Rabobank, waarvan de afgelopen 10 jaar als accountmanager in het zakelijke segment. 

 

In 2019 kwam daar de kans voor Lisette en Joey om Grand Café Het Oude Postkantoor over te nemen en om hun kwaliteiten samen te voegen. Een kans die maar één keer voorbij komt en die hebben zij met beide handen aangepakt! 

 

Samen met ons enthousiaste HOP-team doen wij er alles aan om u een geweldige ervaring te laten beleven!

 

Met gastvrije groeten, 

Team HOP

GA12115_1.jpg