593b87aa7786d
top of page

Namens ons hele team wensen wij iedereen een hele fijne en gezellige kerst!

Vier dit jaar 1e kerstdag bij het Het Oude Postkantoor. Ons team staat voor u klaar, zodat u gezellig met vrienden en familie onbezorgd kan genieten van een heerlijke brunch. Samen aan tafel, in ons sfeervolle grand café? Reserveer nu een plekje. 

Brunch

Op 1e Kerstdag bent u vanaf 11.00 uur van harte welkom bij ons voor een gezellige Kerstbrunch! 
U wordt gastvrij ontvangen met een glaasje bubbels om vervolgens plaats te nemen aan een feestelijk gedekte tafel! 

We starten de brunch met heerlijke kerststol, croissants, luxe belegde sandwiches en een eitje naar keuze gebakken. Dit alles wordt aan tafel uitgeserveerd. 

 

 Als tussengerecht serveren wij een lekkere ossenstaart soep.

Vervolgens gaan we door naar wat heerlijke warme gerechtjes welke geserveerd worden aan tafel met winterse groenten en huisgemaakte aardappeltaart.

 

We sluiten de brunch af met een heerlijk kerstdessert buffet om de brunch feestelijk af te sluiten! Dan kunt u zelf gaan kiezen uit allemaal heerlijke zoete lekkernijen! 

 

Ook aan de kleintjes wordt gedacht en zij mogen zelf kiezen wat ze willen gaan eten tijdens onze kerstbrunch.

Willen ze starten met een lekkere croissant en daarna een klein tomatensoepje om vervolgens lekker te smikkelen van pancakes of frietjes! Het kan allemaal.. en tijdens het dessertbuffet staat er ook genoeg lekkers voor de kleintjes..

En natuurlijk krijgen ze ook een leuke kerstverrassing. Want onder onze kerstboom ligt een leuk cadeautje voor ze klaar die de kerstman komt uitdelen! 

Prijs voor volwassen is € 39,50 p.p. 
Prijs voor de kinderen is € 19,50 p.p.

kerstmisbeeld
bottom of page