593b87aa7786d
top of page

OVER ONS

Grand Café Het Oude Postkantoor in Bennekom wordt gerund door de enthousiaste ondernemers Joey Borgers en Lisette van Dinteren. Op 15 jarige leeftijd begint Lisette met haar eerste baan bij Grand Café Het Oude Postkantoor. Het startschot om haar horeca hart te laten kloppen. Tijdens haar studie op de Hotelschool in Wageningen schreef Lisette al een ondernemersplan voor Het Oude Postkantoor. 

 

Nadat Lisette haar opleiding heeft afgerond is ze direct aan het werk gegaan. Na een aantal banen, voornamelijk in de horeca te hebben gehad voelde zij al snel dat het ondernemerschap echt bij haar zou passen. In 2013 is Lisette daarom gestart met ijssalon La Fontana, de plek voor het lekkerste ijs in Bennekom.

 

Joey is een geboren ondernemer. Op 12 jarige leeftijd starte hij, samen met zijn broer Leon, met de verkoop van pompoenen en kalebassen aan huis. Hun aanwezigheid tijdens Vlegeldag was ongekend. Elk jaar wisten zij de vele toestroom aan bezoekers niet zonder pompoen of kalebas naar te laten huis te gaan. In 2013 werd hij samen met Lisette eigenaar van ijssalon La Fontana. 

 

In 2019 begon een nieuw horeca avontuur en voegende Joey en Lisette hun kwaliteiten wederom samen en namen zij Grand Café Het Oude Postkantoor over. Tot op de dag van vandaag blijken zij binnen Het Oude Postkantoor een gouden duo en bezorgen zij de gasten een optimale beleving. 

 

Samen met het enthousiaste HOP-team zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring. Zelf ervaren? Reserveer snel een tafeltje. 

 

Joey en Lisette
WhatsApp Image 2024-07-01 at 09.56.11.jpeg

CADEAUBON

Geef een cadeaubon van Restaurant Het Oude Postkantoor! Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. De bon is mooi ingepakt en klaar om te geven. Laat iemand genieten van een heerlijke lunch of diner in ons gezellige restaurant.

bottom of page